august 2012

God natt

Hei! Tenkte at jeg bare skulle slenge inn et lite innlegg før jeg legger meg, har jo som sakt i forrige innlegg besøk av Ronja, nå så ligger vi i senga ( :P ) jeg er drit trøtt mens Ronja er på dataene og lager masse masse header til min hennes blogg ( eller hun prøver da ) ! Men vi får snakkes i morgen.

Ronja sier god natt til dere, trur jeg!

besøk av bestepija

Hei♥ Idag har jeg hvert på skolen, og nå  kom Ronja!,hun har hvert i bularia i en uke, og det hvar godt å se henne i dag på skolen! På tirsdagen reiser hele 9-trinnet på tur, vi skal til dividalen, viss jeg har skjønt det riktig! Og da må vi gå 7 kilometer, kommer til å dø! Men nå skal vi se på Norske talenter og kose oss! Snakkes i kveld da! Kommer kanskje noen bilder senere ;)
 
Søt1 ♥
Dårlig blogger!

Hei! Sorry for 0 ++ blogging nå i det siste, men etter skolen alle disse dagene har jeg sovet! Er så utrulig sliten for tiden! (?) Menmen, I dag har jeg bare hvert på skolen, og i de to siste timene hadde vi mat og helse, for første gang!! :D Hahah, neida! Eller jo. Akkuratt nå sitter jeg i stua og ser på tv-en!

 
Home alone!

Hei! i helgen er jeg alene hjemme, mamma dro til oslo i på fredag kokken seks på morran, og hun kommer hjem i morgen! Igår kveld koset jeg meg skikkerlig, jeg lagde god middag, og så på tven, var ute med venner og koset meg bare inne resten av kvelden! 

 Salte fiskeer! 


Blogger kanskje senere ikveld!

Sliten

Hei, sory for 0 blogging i går, men siden det var første skole dag var jeg utrulig sliten! Men nå skal jeg prøve å legge ut de bildene jeg sa i det forige innlegget! 


Kjøpte denne toppen fra cubus// 299,- 


Hahah, ja... Også denna buksa som også er fra cubus// 299,-Stikker på skolen daa!

Hei alle sammen! i dag er det første skole dag, bynner i 9-ende..  Gleder meg bare til og se alle klassekameratene mine igjenn, men samtitig gruer jeg meg til alle leksene vi får osv..

På tirsdagen stripet jeg håret mitt, skal ta bilder når jeg kommer hjem fra skolen! Åsså fikk jeg meg nye klær i går, det kommer det også bilder av ;)

Men nå må jeg stikke!

Fotokonkurranse

Hei, Melder meg på en fotokonkuranse, her er mitt bilde (:


Pusen miin♥ Pusur!

Du finner den HER!

 

 

Dagen i dag

Hei! Kom hjem for en liten stund siden, har spist, vært i dusjen og litt sånt. Dagen i dag har hvært kjempe artig! Leide hestene omtrent hele tiden... :P Nå ligger jeg i senga og bare slapper av under dyna, skal legge meg nå, fordi skolen starer på onsdag, og jeg har nesten ikke såvet om nettene i sommerferien, bare om dagen...

Mej og Ronja <3

Blogget fra mobilen.. Menmen :P

Go natt!

Runderidning

Hei, i morgen skal jeg og Ronja på runderidning i Tromsø, vi skal ha med hennes hester, en shetlandsponni som heter Karina og en Lyngshest som heter Herli!♥ Nå har jeg besøk av Ronja ( kom vel egentlig ikke som et sjokk!) hun har sovet her i natt, og snart skal vi til henne og så skal jeg sove der til i morgen, for vi drar veldig tilitg på morgen! 

 
Fineste Ronja, fra rideleiren 2012

 

Hjemme alene!

Hei, i dag er jeg og Ronja alene hjemme.. vi vet ikke helt hva vi skal gjøre utover dagen, men vi finner vel på noe (?) Nå sitter jeg i sofaen og spiser popcorn og drikker colaa! Det er jo sånt man skal gjøre nor foreldrenne er borte :P 

Noen bilder av meg!Beste hunden min Daisy ♥

velkommen til min blogg

Hei! Jeg heter Viktoria Vanebo, og jeg er 14 år! mine innteresse er hest, shopping, og venner! Har egentlig ikke så veldig mye å si om meg, men jeg bor i en liten kommune som heter målselv :)

Kan ikke legge ut noen bilder i dag, for jeg er ikke på min data nå, er på besøk hos en vennine!-->Ronja<-- Men skal prøve å ta noen bilder i morgen, men kan ikke love noe! :) God natt♥

 

 

 

 

 

 

 

 

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • hits