februar 2013

Bursdag daa

Hei!

 i dag har jeg bursdag, er ikke så spennende egentli. skal i butikken ilag med mamma snart og handle inn til i kveld, er noen venner av meg som skal komme på besøk! Har fått mange fine bursdagshilsner på facebook noe som er veldig koselig, har sått en veldig spesiel, og den er i fra Anne Marte pia:)

 

med aaalt for mange fine bilder av oss. hahah, nei. fy så fæl jeg så ut før...

 

På tide å opptatere kanskje

Hei. nå har vi tatt vinterferie, har det i en uke nå, føles godt! i det siste har jeg ikke gjort så veldig mye, vært for det meste ute med venner, på besøk og hatt besøk osv.. På torsdag har jeg bursdag, jeg vil liksom ikke ha det nå, det kan liksom vente! hahah, vet ikke hvorfor egentlig. Har ikke så store planer for bursdagen egentlig, men får se va jeg ender opp med. Nå sitter jeg i senga, og hører på musikk, det er egentlig litt kjedelig og ha ferie når man ikke har noe og gjøre.. Men skal fikse meg litt nå, så får vi se va jeg får ut av dagen.

Bildene er tatt for noen dager siden, da jeg var syk og ikke hadde noe og gjøre.

ooops!

Hei! Sorry for 0 blogging i de siste dagene. men har rett og slett ikke hatt tid! på lørdags morran dro mamman min til Oslo, hun kommer foresten hjem i kveld! når jeg sto opp på lørdagen måtte jeg sminke meg, ordne håret, og sånne ting. Så kom foreldrene til Ronja og hentet meg, for jeg og Ronja skulle på finnsness natta. Alle de som skal komfimere seg var der! Men det var gørr kjedelig der, vi gjorde ingenting, satt i gangan og snakket med folk vi ikke kjente osv.. Idag har jeg hvert hjemme fra skolen, hadde ondt i hode! Så  jeg har ikke gjort så velgid mye i dag. slappet av bare :)
Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • hits